Onsdag, 19. august 2009 — af af Annemette Krakau

Annemette Krakau: Hurra! TV-tørken er forbi

Annemette Krakau
Annemette Krakau
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
BILLED-BLADETs chefredaktør drømmer om kvalitets-TV hele året for licenspengene.

Jeg har et positivt sind og ser som udgangspunkt lyst på det udbud af TV, der sendes på de danske kanaler. Men jeg må indrømme, at denne sommer har været en prøvelse med det genudsendelses-helvede, vi seere har været igennem!

Værst har været de genudsendelser, som har været af helt ny dato. Altså de udsendelser, som endnu ikke var blevet kolde, før de blev sendt igen. Tænk f.eks. på "Den Store Klassefest". Et udmærket underholdningsprogram, som var vinterens slagvare på TV 2, men som altså også har været sommerens …

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg synes, det er synd for værterne. Jeg synes, det er synd for de medvirkende. Og jeg synes, det er synd for programmerne, hvis værdi devalueres. Men allermest synd er det dog for os seere, der via licensen betaler for godt kvalitets-TV hele året.

Det forekommer mig også, at ørkenvandringen i genudsendelser har varet længere i år end normalt. Faktisk fra midt i maj til nu.

Men endelig er der lys for enden af tunnellen. I fredags startede DR1's prestigeprogram "Talent 09", og så går det ellers løs i denne og de kommende uger med massevis af god underholdning … for at nævne nogle få i flæng: "Hvem vil være millionær", "Stjernerne på Slottet", Sporløs", "Fangerne på fortet", "Robinson Ekspeditionen", "2900 Happiness", "Forbrydelsen" og "Vild med dans".

Med andre ord: Efteråret kan bare komme an. TV-tørken er endelig slut. Men det manglede også bare andet!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden