Onsdag, 11. februar 2009 - af af Annemette Krakau

Annemette Krakau: Tag med BILLED-BLADET til klassefest

Annemette Krakau

Annemette Krakau

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
BILLED-BLADETs chefredaktør lover Danmarks bedste dækning af TV 2's "Den store klassefest".

For et halvt års tid siden genudsendte TV 2 en stribe af de gamle udgaver af "Den Store Klassefest". Det var gode gensyn, og jeg opfordrede i denne spalte TV 2 til at genoplive succesen. Siden "Klassefesten" blev sendt i første omgang, er der kommet masser af nye kendte mennesker til, og jeg syntes, det kunne være sjovt at se dem portrætteret, som dem de var i f.eks. 70'erne og 80'erne, før de blev til dem, vi kender i dag.

Og bingo! I fredags var der premiere på "Den Store Klassefest" anno 2009, og programmet åbnede med manér med Helle Thorning-Schmidt og NFL-stjernen Morten Andersen.

"Den Store Klassefest" er underholdning og feel good-TV. Men kernen i programmet er også identificering og et billede af en svunden tid, vi alle har været en del af. Og det er dét, der er hovednøglen til succesen. Vi kan alle relatere til håret, tøjet, musikken, det første kys, dagbogsnotater, klassekammerater og skolelærere. Og derved er "Den Store Klassefest" pludselig meget mere end de kendtes arena. Det er også vores, seernes. Og jeg tør vædde på, at der sidder mange, som selv drømmer om at genopfriske minderne med de gamle klassekammerater og selv ønsker at holde en udgave af "Den Store Klassefest"… jeg gør også!

Her på BILLED-BLADET følger vi "Den Store Klassefest" hver uge, og vi er både med i studiet, når konkurrencen går løs og helt eksklusivt til de to klassefester bagefter, når kameraerne er slukkede. I denne uge kan du derfor her i bladet komme med indenfor til både Morten Andersens vinderfest og til Helle Thorning-Schmidts burger-og-øl-fest. Og jeg lover, at du allerede godt kan begynde at glæde dig til de kommende uger…

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden