Tirsdag, 17. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Annemette Voss med nyt projekt en uge efter fødsel: Det er sindssygt og stort

Annemette Voss
Annemette Voss
Foto: Mikael Rieck
Bagedyst-stjernen Annemette Voss kunne for bare en uge siden byde velkommen til verden til sin lille datter - nu er hun klar med et stort, nyt arbejdsprojekt

Det bobler med idéer og imponerende energi hjemme hos den tidligere "Bagedyst"-vinder Annemette Voss.

For bare en uge siden blev hun mor til sit fjerde barn - en lille pige som har fået navnet Rita Lucia Fridthj. Det er Annemette Voss' andet barn med sin mand, Mickey Fridthjof, som hun blev gift med i 2018.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret har sammen også sønnen Luca på seks år, og derudover har Annemette Voss sønnerne Hugo-Sander og Ferdinand fra et tidligere forhold.

Går i gang med nyt projekt

Selvom Annemette Voss har kunnet kalde sig for mor til fire i bare en uge, er hun allerede igang med at planlægge sit næste store, professionelle træk. 

Det løfter hun sløret for i en story på sin Instagram-profil. 

- Nu siger jeg lige noget sindssygt, sådan arbejdsmæssigt. Men jeg har besluttet mig for, at jeg vil begynde at udvikle opskrifter til en brødbog nummer to. Simpelthen. Jeg har bokset med den her idé i lang tid, og om det var noget, jeg skulle begive mig ud i, fordi "Brødbogen" er min absolut bedst sælgende bog, fortæller Annemette Voss og fortsætter:

- Den ("Brødbogen", red.) har bare taget danmark med storm, hvilket jeg er sindssygt stolt af, det er fuldstændigt fantastisk at have lavet sådan en bog, og så var jeg ligesom i tvivl om, om jeg kan gentage successen - det kan jeg nok ikke, men jeg kan nok godt bidrage med endnu mere nem, billig, tilgængelig brødbagning. 

Annemette Voss afslutter sin afsløring med at sige, at hun allerede er gået så småt igang med projektet ved at teste en masse ting i køkkenet hjemme i sin barselsboble.

Hun fortæller desuden, at hun ikke ved, hvornår bogen kommer - men at den helt sikkert er på vej. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden