Lørdag, 11. april 2009 - af af Signe Ravn

Annette Heick får rengørings-flip

Annette Heick debuterer den 15. marts som brevkasseredaktør på B.T.. Hun skal rådgive om parforhold. Skriv til Annette Heick på adressen heick@bt.dk.
Annette Heick debuterer den 15. marts som brevkasseredaktør på B.T.. Hun skal rådgive om parforhold. Skriv til Annette Heick på adressen [email protected]
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten har travlt med at få styr på hjemmet, når foråret for alvor melder sin ankomst. Læs mere her.

Efter en lange mørke måneder, skinner forårssolen endelig og sørger for at lade energi-depoterne op hos vintertrætte danskere. Også hjemme hos Annette Heick.

"Jeg får det sådan, at jeg får trang til at rydde op og smide ud. Væk med nips, der har fundet vej til hylder og reoler. De skal erstattes af blomster i vaser eller potter," fortæller Annette Heick, der desuden går amok med kost og spand, til Søndagsavisen.

"Duften indenfor skal være ren. Som miljøforkæmper hader jeg at sige det højt, men der skal dufte af Ajax i hele hytten, for der skal være så rent, at man kan slikke gulvene uden at få noget på tungen," indrømmer Annette i avisen: "Hos mig er 15. og 16. april sat af til den vildeste rengøring. Dernæst er det haven, der får min førsteprioritet."

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden