Mandag, 3. maj 2021 — af Helle Skram de Fries

Annette Heick giver sin mand meget eksklusiv fødselsdagsgave

Annette Heick.
Annette Heick.
Foto: Martin Høien
3. maj runder kokken Jesper Vollmer 47 år og blev fejret af familien fra morgenstunden.
- Vi har fejret ham med lidt morgenmad og gaver, og ellers knokler vi løs med vores arbejde, fortælle sanger, musicalstjerne, forfatter m.v. Annette Heick til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hendes mand, kok og tidligere køkkenchef i kongehuset, Jesper Vollmer fik, flag og fejring fra morgenstunden, inden den yngste søn, Storm på 12, skulle i skole. Den ældste, Elliot på 16, er i sommerhus.

Fin fødselsdagsmorgen

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe det fine foto fra fødselsdagsmorgenen.
Foto: Privat

Eksklusivt bobspil

Gave var der også til fødselaren, og den var helt speciel. - Han fik et eksklusivt bobspil, fortæller Annette Heick – og forklarer. - Det er et bobspil Maxi Søgaard de luxe med en helt speciel plade i 108x108 cm og med en overflade, der får brikkerne til at glide lettere.

Spil på højt plan

Der bliver nemlig spille bobspil på højt plan hjemme hos familien.
Foto: Birger Storm
- Jesper spiller både med vores drenge og med sine drengevenner. - Vi har også Fætter BR-udgaven, men det her er meget mere eksklusivt.

Travl familie

Når Jesper Vollmer ikke lige spiller avanceret bobspil, har både han og fruen rigeligt travlt. Både med koncepthuset RÅ, der udvikler konferencer, kokkeskole m.v. – og også med Klub Vollmer, der lærer medlemmerne at optimere måltidet. - Den klub er bare vokset eksplosivt, lyder det fra Annette Heick. Men lidt morgenfejring blev der altså tid til i den travle familie hjemme i deres skønne træhus i Holte.
Foto: Søren Lamberth

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden