Torsdag, 24. januar 2013 — af af Malan Joensen

Annette Heick har lavet testamente

Annette Heick
Annette Heick
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten er for tiden i Ghana og lave TV-optagelser sammen med Martin Brygmann.

Annette Heick, 41, er en kvinde med styr på tingene, og derfor har hun også forberedt sig godt, inden hun for nylig satte sig i et fly til Ghana og efterlod ægtemanden Jesper og sønnerne Eliot på otte år og Storm på tre år i Danmark.

- Man kan sige, at jeg heldigvis ved, at de har det godt alle mand, mens jeg er væk, men jeg kan godt mærke, at jeg bliver mindre modig med årene. Jeg er hende, der altid har en "sidste vilje" liggende i skrivebordsskuffen, så der ikke er nogen, der skal stå med de tunge beslutninger, hvis der sker mig noget, fortæller Annette Heick til Her & Nu.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mens hun er i Ghana, skal hun både se forskellige fair-trade-projekter og indspille en musikvideo med Martin Brygmann. Og for Annette Heick er fair-trade en vigtig overvejelse, når man handler:

- Jeg mener, at mange ting begynder ved fair-trade. Vi kan godt sende udlandsbistand til de fattige lande, men tænk, hvad de selv kunne udrette, hvis vi gav dem en fair måde at tjene deres egne penge på, fortæller Annette Heick, der er i Ghana frem til slutningen af januar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden