Annette Heick har sagt farvel til astmamedicinen

Annette Heick

Annette Heick 

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Annette Heick har lidt af astma siden hun var to år gammel - efter medvirken i TV-forsøg, er hun medicinfri.

Fredag, 14. august 2009 - af Liz Rørsig / Jan Bergman

I maj måned medvirkede Annette Heick i TV 2-programmet "Praxis", hvor hun kom i behandling for sin græspollenallergi hos kinesiologen Torben Frank Andersen fra Allergikompagniet.

På tirsdag den 18. august vender hun tilbage på skærmen for at fortælle om virkningen.

- Jeg er om nogen et af de mest rationelle mennesker, men oplevelsen var ret voldsom, ekstrem og helt uforklarlig. Og virkningen har jeg kunnet mærke. Jeg har fået meget mere energi og har oplevet markant mindre allergi. Jeg har ikke behøvet at tage min astmamedicin, og jeg har ikke været opsvulmet i hovedet, fortæller en glad Annette Heick til BILLED-BLADET.

Annette er endnu ikke helt fri for allergi, men er bestemt optimistisk, med hensyn til fremtiden.

- Jeg har lidt af allergi siden jeg var to år, og jeg kan forstå, at jeg er én af dem, der er hårdt ramt. Og der er en lille rest tilbage, hvor jeg mærker en kløe i øjnene. Men Torben Andersen forklarede, at det var ligesom at skrælle et løg - lag for lag. Det tager tid, inden man når kernen, alt efter hvor ramt man er.

Trods et travlt program, vil Annette holde fast i behandlingen fremover.

- Jeg har absolut tænkt mig at fortsætte behandlingen næste år, siger Annette, der har travlt med optagelserne til en ny omgang af TV 2-programmerne, "Han, hun og haven", og dernæst skal hun indlæse forældrene Keld og Hilda Heicks nye bog "Duet for livet" på lydbog.

Bogen udkommer den 25. september.