Torsdag, 8. juli 2010 - af af Louise Møller

Annette Heick: Min mand må gerne råflirte

Annette Heick og Jesper Vollmer

Annette Heick og Jesper Vollmer

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
38-årige Annette Heick mærker ikke følelsen af jalousi og synes, at det er lækkert, hvis hendes mand flirter – så længe han kommer hjem til hende

Foredragsholder, brevkasseredaktør og TV-værtinde Annette Heick lægger ikke skjul på, hvor forelsket hun stadig er i sin mand, Jesper Vollmer.

Det med at være jaloux er en følelse, hun aldrig har prøvet. Faktisk synes hun kun, at det er godt, hvis hendes mand flirter, for det er en bekræftelse af, hvor dejlig han er, siger Annette Heick i et interview med Femina, hvor hun også fortæller om, hvorfor hun passer godt til hendes mand.

- Vi er de dér to puslespilsbrikker, der bare passer. Det er lidt magisk. Vi kan det hele sammen. Vi giver hinanden enormt meget plads og har stor respekt for hinandens arbejde, vi giver os tid til hinanden, samtidig med at vi er gode til at prioritere hinanden. Jeg er stadig forelsket i Jesper, og vores forhold er kun blevet stærkere, siger hun.

Parret bor i Sverige med deres to drenge, Elliot og Storm, og kun et stenkast derfra har Annettes forældre, Hilda og Keld, købt en grund. Selvom både Jesper og Annette har travlt med hver deres karriere, holder de kærligheden ved lige, og Annette ser intet galt i, at hendes mand flirter.

- Det er helt okay. Så længe han kommer hjem til mig, siger hun og mener, at hvis hendes mand er hende utro, er det ikke hende, der er til grin. Men ham!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden