4. sep. 2013
Af af IN.dk, Aller Media

Annette Heick: Sådan forelskede jeg mig i Jesper

Annette Heick med ægtemanden Jesper Vollmer
Annette Heick med ægtemanden Jesper Vollmer
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Multikunstneren Annette Heick blev taget med storm, da hun mødte sit livs kærlighed i køkkenchefen Jesper Vollmer.

Det var egentlig ikke helt meningen, at det skulle være de to, da Anette Heick for 15 år siden mødte kokken Jesper Vollmer. For Annette Heick havde jo en kæreste. Og så kunne hun i øvrigt ikke samle tankerne, når Jesper var til stede. Men pludselig var han der, og han var svær ikke at forholde sig til.

- Og i starten var det ikke så godt, for jeg var afsat til anden side. Allerede inden vi overhovedet havde lavet noget sagde jeg til ham, at vi simpelthen ikke kunne ses, for jeg kunne overhovedet ikke tænke en klar tanke, når han var i nærheden. Men så fik jeg det bare sådan: Jeg tror sgu, jeg er kommet til at sige farvel til mit livs kærlighed. Jeg er NØDT til at se ham igen – ellers går jeg til grunde, siger 41-årige Annette Heick i et interview med modemagasinet IN.

Derfor valgte multikunstneren at slå op med sin kæreste, og få et møde sat op med Jesper Vollmer midt på Axeltorv i det indre København. Det var et gensyn, som slog benene væk under dem begge.

- På det tidspunkt havde vi ikke set hinanden i seks uger, og vi stod bare og holdt om hinanden i tre kvarter. Og jeg sagde: Du må aldrig, aldrig, aldrig slippe mig! Det gør jeg heller ikke, svarede han, det gør jeg heller ikke, siger Annette Heick.

Utroskab kan tilgives

I dag er parret gift og bor i Sverige sammen med sønnerne Elliot og Storm og med Annette Heicks forældre, Keld og Hilda Heick, boende i et hus på samme grund. Annette Heick er helt fast besluttet på, at det er de to for evigt uanset, hvad der sker.

- Så den kærlighed er meget, meget stærk. Selv om vi har ups and downs som alle andre, så har vi en helt speciel og meget stærk kærlighed at bygge på, og hvis Jesper en dag kom og fortalte mig, at han havde været mig utro – hvilket jeg ikke tror, at han har – så skulle der godt nok meget til, før jeg ville vælge at lade det gå ud over vores forhold. Det er det simpelthen for vigtigt til, siger Annette Heick.

Annette Heick er den 20. september aktuel med et show med sin far, Keld Heick, under titlen ’Nu stopper du, far!’ i Aarhus Musikhus.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: