Mandag, 3. januar 2011 - af af Lisbeth Grube

Annette Heick træder ud af forældrenes skygge

Annette Heick

Annette Heick

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
En af USA’s største musical succeser kommer til Danmark, og Annette Heick spiller hovedrollen.

- For første gang gør jeg noget, mine forældre ikke har gjort, siger sangerinden, der i en alder af 39 år spiller hovedrollen som den gode heks Glinda i en af Broadways største musical-succeser.

- Du er kommet til at ringe op til Annette Heick. Der må være sket en fejl.

Sådan lød ordene fra sangerinden og TV-værten, da hun i februar fik et opkald fra direktøren på Det Ny Teater, Niels-Bo Valbro. Han ville gerne, at hun kom forbi og skrev under på kontrakten på en hovedrolle i "Wicked" - Broadways største musical-succes siden "Phantom of the Opera", der snart lander i København, og Annette Heick og Maria Lucia Rosenberg er håndplukket til hovedrollerne i en spektakulær forestilling skabt specielt til Det Ny Teater.

- Indtil for ret nylig var jeg sikker på, det var en fejl, at jeg er med. Det er så vildt og så fantastisk, at jeg er helt blå af at knibe mig i armen, siger Annette, mens hun snupper en sandwich i en hurtig pause.

12. januar går hun på scenen for første gang. Går er en underdrivelse - for showet åbner med, at Annette kommer svævende ind i en boble 12 meter over scenen iklædt en overdådig kjolekreation.

- Og så synger jeg en opera-arie! Så er vi ligesom i gang, ikke? Jeg tør slet ikke tænke på alle de mennesker, som sidder dér. Min mor og far har sagt, at de ikke kommer til premieren, og det er nok også det bedste. Min far vil hulke så højt, at jeg kan høre ham, og min mor vil blive decideret dårlig. Jeg tror, hun vil kaste op på mine vegne. Til gengæld har de allerede købt billetter til mindst tre aftener den første uge, fortæller Annette smilende om sine forældre, Keld og Hilda Heick.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden