30. jan. 2015
Af dkeditorial

Annette Heicks mand har brækket nakken på familieferie

Jesper Vollmer
Jesper Vollmer
Foto: Birger Storm
Annette Heicks mand Jesper brækkede nakken, da han blev slået omkuld af en bølge på en familieferie i Thailand.

En familieferie med børnene, Eliot og Storm, endte dramatisk, da Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, brækkede nakken i Thailand.

Det meddeler Annette Heick i en pressemeddelelse.

- Jesper sprang i havet, men blev slået ned af en kæmpebølge på en sådan uheldig måde, at hans hoved blev kastet mod sandbunden, hvorved han brækkede nakken. Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger på intensivafdelingen, siger Annette Heick i pressemeddelelsen.

Ulykken skete 21. januar, og Jesper Vollmer er fortsat indlagt på intensiv i Thailand, hvor han har gennemgået en seks timer lang operation.

Jespers nerve er intakt

Heldigvis forløb operationen, som den skulle.

- Han har det efter omstændighederne godt. Vigtigst af alt: Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt på. En australsk, kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, skriver Annette Heick.

Vi er optimisktiske

Hvor længe det vil tage Jesper Vollmer at genvinde førligheden, vides endnu ikke. Han er dog ikke stabil nok til at blive fløjet hjem til Danmark endnu.

- Vi tillader os at være optimistiske, da vi hver dag ser små fremskridt. I første omgang skal Jesper være stabil nok til at blive fløjet hjem til Danmark. Men hvis vi får lov til at slippe med en forskrækkelse, så har vi været heldige ud over det sædvanlige. Der er mange mennesker, vi kan takke for den flotte håndtering, men mest af alle kan vi nok takke den australske læge, der i øvrigt viser sig at hedde Dr. Toogood!, lyder det fra Annette Heick i pressemeddelelsen.

Jesper Vollmer arbejder som køkkenchef for kongehuset.

LÆS OGSÅ: BILLED-BLADETs læsere: God bedring, Jesper Vollmer

Læs mere om: