Torsdag, 19. april 2018 - af Lisbeth Grube

Annette Heicks rørende farvel: Keld og Hilda flytter til Danmark

Hilda, Keld og Annette Heick.

Hilda, Keld og Annette Heick.

Foto: Lars H. Laursen
Keld og Hilda rykker fra Sverige til Danmark torsdag - og deres datter, Annette Heick, takker for otte uforglemmelige år som naboer.

I otte år har de boet dør om dør i Sverige. Stået sammen i tykt og tyndt. Men i dag, torsdag, er det slut.

Tak for otte dejlige år

Keld og Hilda Heick flytter fra Sverige og rykker til Danmark ind i deres nye hus i Trørød - og Annette Heick må vinke farvel til sine forældre.

Et farvel til to trofaste støtter, som har været der for Annette, gemalen Jesper Vollmer og deres børn, Elliot, 13, og Storm, 9. Ikke mindst, da Jesper for tre år siden brækkede nakken i en badeulykke og skulle kæmpe sig tilbage på benene, støttede de familien.

- Så er dagen kommet, hvor mine forældre flytter fra Sverige og ikke længere skal være naboer. Tak for otte dejlige år, hvor ungerne har haft det maksimale ud af deres bedsteforældre. Under Jespers lange indlæggelse kunne vi ikke have klaret os uden jer, skriver Annette i en Instagram-post, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

Annette og familien følger efter

Først på sommeren får Keld og Hilda dog selskab af Annette og hendes familie på dansk grund, når også de vender tilbage til Danmark.

Planen er at slå sig ned i Søllerød - så naboer bliver de ikke, men får få kilometer imellem sig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden