Fredag, 25. april 2008 - af af Signe Ravn

Anni bliver væk fra Eriks søns konfirmation

Kamera-glade Erik Damgaard og Anni Brinch, da parret stadig var glade for mediernes opmærksomhed.
Kamera-glade Erik Damgaard og Anni Brinch, da parret stadig var glade for mediernes opmærksomhed.
Foto: SBS TV
Erik & Anni-dramaet fortsætter. I et forsøg på ikke at stjæle fokus fra sin papsøn Sebastian, bliver Anni væk fra hans konfirmation.

Forleden fortalte Erik Damgaard til Se og Hør, at han og Anni Fønsby Brinch stadig havde nogle ting, som de skal have afklaret. Én ting er de dog blevet enig om. Anni bliver nemlig væk fra Eriks søns konfirmation i weekenden.

"Det er en fælles beslutning, som Erik og jeg har truffet. Vi føler, at det er Sebastians dag, og vi vil ikke tage opmærksomheden med det cirkus, som vi er i for tiden," fortæller Anni i dag til Ekstra Bladet.

Og selvom Anni gerne ville have været med til festen, der skal holdes hjemme hos Eriks ekskone, så er hun afklaret med beslutningen, og hun understreger igen, at det er vigtigt, at det er Sebastians dag. Men lidt fest bliver det til alligevel:

"Til gengæld skal jeg være sammen med ham om søndagen, hvor han også vil få min gave," fortæller hun.

Da Erik og Anni for et par uger siden aflyste deres stort anlagte maj-bryllup i Italien, svirrede det med rygter om årsagen til aflysningen. Blandt de mange teorier, der var oppe og vende, var, at Anni og Eriks to børn Marie-Louise og Sebastian ikke kom så godt ud af det med hinanden.

Følg med i udviklingen i Anni og Eriks forhold på BILLEDBLADET.dk

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden