7. sep. 2009
Af af Signe Ravn

Anni Fønsby er glad for sine plastikoperationer

Erik Damgaard og Anni Fønsby
Erik Damgaard og Anni Fønsby
Foto: Birger Storm
Anni Fønsby fortryder ikke, at hun gentagne gange har lagt sig under kniven.

Anni Brinch har aldrig lagt skjul på, at hun har fået kirurgisk hjælp til sit udseende, men nu fortæller fru Damgaard åbent om præcis, hvad hun har fået lavet - nemlig sine bryster, læber og øjenlåg.

"Som teenager var jeg enormt utilfreds med mine brysters form. Jeg var så hæmmet, at jeg ikke ville have lyset tændt, når jeg var sammen med min kæreste. Så jeg fik lavet mine bryster, da jeg var omkring 18 år," indrømmer Anni Brinch i sin klumme i B.T.. Dernæst betalte sygesikringen for, at Anni fik fjernet ekstra hud på øjenlågene, og så måtte Anni selv til lommerne igen: "Næste projekt var min underlæbe, der altid har været fire gange større end min overlæbe. Det så forkert ud og efter megen overvejelse valgte jeg at få min overlæbe gjort større."

Og Anni gider ikke beskæftige sig med dem, der fordømmer hende for hendes operationer: "Hvis folk ikke forstår det, viser det mere om dem. Jeg har haft mine gode grunde til at blive opereret. I dag er jeg ikke hæmmet mere - og det er befriende at kunne stå ved sig selv," fastslår Anni, der aldrig har fortrudt sine operationer, i avisen.

Læs mere om: