Onsdag, 13. januar 2010 - af af Louise Møller

Anni Fønsby er nu for alvor bange

Anni Fønsby

Anni Fønsby

Foto: All Over
Efter et opkald fra sin advokat om at anklageskriften mod hende nu er færdiggjort, er frygten for fremtiden og den barske virkelighed vendt tilbage til Anni Fønsby

2009 var det værste år i Annis liv, men dette år kan blive en lige så hård udfordring for den rufferi-sigtede kendis-kvinde.

Anni Fønsby fik en opringning fra sin advokat om, at anklagemyndigheden nu har så klare beviser mod hende, at de har lagt sidste hånd på et anklageskrift. For Anni er der nu kun at vente på det uundgåelige - at det hele bryder løs.

- Jeg sad i min bil på vej til Jylland hos en veninde, da min advokat ringede med de nedslåede nyheder. Jeg græd ikke, jeg var i chok. Jeg har en knude i maven, og kan ikke få styr på mig selv og alle mine tanker, siger en rystet Anni til BT i dag.

Der er ingen tvivl om retssagen mod hende vil blive dækket massivt i medierne og den tanke skræmmer også Anni, der udtaler, at hun lige nu allermest har brug for ro og tryghed, men er klar over, at der venter hende det modsatte.

- Jeg synes stadig, at jeg er uskyldig, men hvad der end kommer til at ske, er min skæbne ude af mine hænder, og det er det, der gør mig bange. Men jeg må tage en dag ad gangen. Jeg ved at det kommer, så jeg må prøve at forberede mig så godt som muligt på den her storm, siger Anni.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden