5. okt. 2009
Af af Signe Ravn

Anni Fønsby følte sig som pretty woman

Anni Fønsby
Anni Fønsby
Foto: James Thisted
Anni Fønsby følte, at hun var trådt ind i filmen ’Pretty Woman’, da hun for nylig var på shopping.

Anni Brinch har ikke haft det store held i butikker på det seneste. På en tur i London var en lingeri-ekspedient uhøflig, og for nylig var det tre danske ekspedienter, der ikke opførte sig ordentligt, da Anni var på udkig efter nye sko.

"Bag skranken stod hele tre ekspedienter og skvadrede. Denne ene gav mig et elevatorblik, der standsede på alle etager. Madammen hviskede et eller andet til sin kollega, og så eksploderede de ellers af grin. Hyænelatteren blev afløst af rungende stilhed. Jeg gik rundt i butikken og følte mig ilde tilpas, som i en scene fra Pretty Woman. Dette var dog hverken Rodeo Drive eller Fifth Avenue. Men Hørsholm fucking gågade!" skriver Anni Brinch i sin klumme i B.T..

Anni valgte dog at vise overskud i den ubehagelige situation: "[Jeg kunne] have kastet mig ud i en frådende scene spækket med hysteri. Men det ville svare til at kaste perler for svin," konstaterer Anni i avisen og fortsætter: "I stedet tøjlede jeg mit monster. Skred ud i efterårsblæsten. Armeret med håbets lysegrønne nuance, gik jeg på jagt efter et par flade sko et andet sted."

Læs mere om: