Tirsdag, 19. februar 2013 — af af Malan Joensen

Anni Fønsby måtte akut på operationsbordet

Anni Fønsby
Anni Fønsby
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Anni Fønsby blødte kraftigt på grund af en bristet cyste på æggestokken

For Anni Fønsby, der for tiden afsoner en dom for rufferi i Nordsjælland, tog sidste weekend en meget ubehagelig drejning. Den 41-årige kvinde blev nemlig opereret akut på grund af et stort blodtab, skriver Ekstra Bladet.

- Hun havde smerter i maven i løbet af sidste uge, og natten mellem lørdag og søndag fik hun voldsomme kramper og begyndte at bløde fra underlivet, fortæller Annis veninde April Chris til avisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anni Fønsby kom derfor på hospitalet og blev lagt i narkose søndag ved middagstid.

- Hun havde mistet en masse blod. Det viste sig, at hun havde en cyste på den ene æggestok. Den var bristet og en liter blod var kommet over i bughulen. Der var ingen tvivl om, at hun var i livsfare, forklarer April Chris.

Operationen gik godt, men det næste stykke tid vil Anni Fønsby være mærket af strabadserne. Derfor har April Chris kontaktet Kriminalforsorgen og ansøgt om, at Anni Fønsby kan få lov at være derhjemme.

- Hun vil være medicineret de næste to-tre uger og kan hverken løfte en liter mælk eller køre bil, så datteren kan komme i institution. Så jeg håber, Anni kan komme hjem og bo hos mig. Hvis ikke de vil give tilladelse til det, må jeg flytte ind hos hende i fængslet, siger April Chris, der også kan fortælle, hvordan den pludselige indlæggelse har påvirket Anni Fønsby:

- Hun var meget bange. Men hun er fandeme sej.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden