Tirsdag, 3. september 2013 — af Casper Nielsen

Anni Fønsby tæt på selvmord

Anni Fønsby fortæller om selvmordstanker
Anni Fønsby
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Fængslet var ved at knække Anni Fønsby, der overvejede selvmord, da hun så eksmanden Erik sammen med en anden kvinde.

I dag - fire år efter hun blev løsladt fra sin varetægtsfængsling - fortæller Anni Fønsby åbent om den første tid hun tilbragte i fængslet i Odense.

Her afsonede hun en dom for bordeldrift, og det er i et nyt program på Discoverys kvindekanal TLC, der har fulgt hende fra de sidste dage i fængslet og otte måneder frem, at Anni åbent står frem med sine tanker:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Da jeg sad varetægtsfængslet, havde jeg lige set Erik på forsiden med en, jeg kender rigtig godt og samtidig fik jeg at vide, at jeg skulle kæmpe for min store pige, siger Anni bl.a i programmet, som Ekstra Bladet refererer fra.

Det faktum, at Erik Damgaard kastede sig i armene på en anden kvinde en uge efter, han selv var blevet løsladt var tæt på at ende med den ultimative beslutning.

Anni overvejede at tage sit eget liv for at få smerten til at gå væk.

- Jeg tænkte: Min mand og mit barn er de to ting, der betyder allermest for mig og jeg vidste, de to ting ville smuldre for mig. På det tidspunkt troede jeg, jeg ville miste dem. Og så tænkte jeg bare, at livet ikke var særlig sjovt at leve, siger Anni til Ekstra Bladet.

- Jeg brød sammen og græd i flere dage. Til sidst sendte de en læge og sagde, at hvis jeg havde selvmordstanker, så ville jeg blive flyttet til en sygeafdeling, fortæller hun.

- Der skete et eller andet, da de sagde det. Da jeg følte, at nu havde jeg ligesom fået renset ud og de kom og lagde ordene i munden på mig og spurgte, om det virkelig var derude, jeg var, så tænkte jeg: Gu’ fandeme er jeg da ikke der. Jeg havde masser at kæmpe for. Jeg skulle da netop kæmpe for mit barn, siger Anni med henvisning til sin ældste datter.

Selve afsoningen fandt sted i Horserød, og var ”Det værste, jeg har prøvet i mit liv”.

- Selv om du er forberedt, så sker der altid noget undervejs.

I mit tilfælde blev jeg forladt af den mand, som jeg troede, ville være der og støtte mig, siger Anni i prorammet, der sendes næste år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden