Torsdag, 19. juli 2012 - af af Karina Didriksen

Annisette er klar til ny kærlighed

Annisette har komponeret åbningssangen ?Freedom to love? til World Ourgames? åbningsceremoni den 25. juli på Rådhuspladsen.
Annisette har komponeret åbningssangen ?Freedom to love? til World Ourgames? åbningsceremoni den 25. juli på Rådhuspladsen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For seks år siden mistede sangerinden sin mand Thomas, og nu er hun klar med nyt album og fornyet lyst til livet

Det kom som et chok for Annisette, da hendes livs kærlighed, manden Thomas Koppel, uden varsel faldt død om for seks år siden, mens han sad ved et klaver uden en ferie i Puerto Rico.

Trods det bidende savn er det i dag lykkes den snart 64-årige sangerinde at komme videre med sit liv.

Til september er hun klar med et nyt album, for nyligt blev hun bedstemor for anden gang til barnebarnet Charlie, og hun har også åbnet døren på klem for en potentiel ny mand.

- Jeg udelukker bestemt ingenting. Jeg elsker livet og musikken. Og ny kærlighed? ... Ja, dét man kan jo kun håbe på, fortæller hun til BT.dk.

Annisette er stadig fordybet i musikken, en passion hun delte med sin afdøde mand, og flere af de nye sange er komponeret på Thomas' klaver i hjemmet.

- Jeg savner selvfølgelig Thomas og de toner og melodier, der konstant omgav mig, når han spillede. De fik mig altid til at opfinde mine egne ord og sange. Men i dag har jeg sammen med det nye band fundet noget helt andet - og nyt, siger sangerinden til BT.dk.

Det nye album fra "Savage Rose" udkommer i september.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden