Mandag, 31. august 2009 — af af Signe Ravn

AnnMari Max Hansen lykkelig for karriereskift

AnnMari Max Hansen besluttede sig for at forlade skuespilgerningen, og i år 2000 var hun færdiguddannet som gestaltterapeut. Her med sin bror Max Hansen, der er skuespiller.
AnnMari Max Hansen besluttede sig for at forlade skuespilgerningen, og i år 2000 var hun færdiguddannet som gestaltterapeut. Her med sin bror Max Hansen, der er skuespiller.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere skuespiller har aldrig fortrudt, at hun forlod branchen til fordel for en karriere som coach og terapeut.

Mens hundredvis af håbefulde talenter kæmper for at bryde igennem i underholdningsbranchen, er det de færreste, der frivilligt forlader den, hvis de først har opnået succes. Men skuespiller AnnMari Max Hansen droppede sit fag for at blive gestaltterapeut, og siden år 2000 har hun arbejdet som virksomhedscoach.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg har været meget i fiktionens verden - men jeg fandt ud af, at der ikke var noget, der overgår virkeligheden. Virkeligheden er det mest fantastiske eventyr, og jeg har ikke længere lyst til at stå på en scene og lege, at jeg er en anden," fastslår AnnMari Max Hansen om sit karriereskift i Psykologi og indrømmer, at det ikke var let at sige farvel til den branche, som hun nærmest er født ind i.

"Jeg mødte f.eks. stor modstand, da jeg overvejede at forlade skuespilgerningen. Nogle var decideret forargede, fordi de mente, det var en hån mod det talent, jeg havde fået. Jeg var meget i kontakt med angst i den periode - var det nu rigtigt at gøre? Samtidig kunne jeg mærke et drive i mig, der søgte et andet sted hen," mindes AnnMari i magasinetPsykologi.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden