Arcel instruerer ny Jussi Adler-film

Nikolaj Arcel med Rosanlinde Mynster bor fast i Los Angeles. Men snart vender han hjem for at filme \

Nikolaj Arcel med Rosanlinde Mynster bor fast i Los Angeles. Men snart vender han hjem for at filme "Flaskepost til P".

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
724.000 danskere så den første film om Afdeling Q. Den næste får premiere til efteråret. Og den tredje skal instuereres af et af Danmarks helt hotte filmnavne.

Siden Oscar-nomineringen for "En kongelig affære" har instruktøren Nikolaj Arcel haft en fuld kalender. Sammen med sin smukke hustru, skuespilleren Rosalinde Mynster - kendt fra TV-serien "Badehotellet" - bor han nu fast i Los Angeles, hvor han i øjeblikket er i gang med to film for selskabet Warner Bros. Men nu kommer han hjem for at instruere den tredje film i rækken af filmatiseringer af depopulære Jussi Adler-Olsen-krimier om Afdeling Q. Den kommende film bliver med titlen "Flaskepost fra P":

- Jeg glæder mig helt vildt. Det har været en fest at skrive de to første Afdeling Q-film for min ven, Mikkel Nørgaard, som i øvrigt har forløst dem fremragende, siger Arcel iflg. Ekstra Bladet. Arcel var manuskriptforfatter på de to første film, så han er helt fortrolig med Adler-Olsens univers.

"Fasandræberen", der er nummer to i rækken af filmatiseringer, får premiere til efteråret. Og formentlig næste år følger så Arcels film.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden