18. okt. 2021
Af Niels Burgos

Asger Aamund oldefar for første gang: Jeg er alt for ung!

Asger Aamund, Malou Aamund og Mikael Bertelsen
Asger Aamund, Malou Aamund og Mikael Bertelsen
Foto: Martin Høien og Birger Storm
Malou Aamunds ældste datter har født en lille pige.

Man kan næsten se Asger Aamunds velkendte glimt i øjet, når man læser hans udtalelser til B.T. om hans helt nye rolle ... som oldefar!

- Det er meget trist, for jeg er ikke glad for at være oldefar, det må jeg sige – det er jeg alt for ung til!, siger 81-årige Asger Aamund. - Men det er godt for hende, at hun har fået et smukt og sundt barn!, siger han til B.T. Det nye skud på Aamund-familietræet kom torsdag, da Asgers barnebarn, 26-årige Aia - ældste datter af Google-direktør Malou Aamund og TV-vært Mikael Bertelsen, blev forældre til en lille pige, som allerede har fået navnet Palma. Lille Palma har dermed også gjort 52-årige Malou Aamund til mormor for første gang.

Et ualmindeligt smukt barn

Den nybagte oldefar lader dog ikke tristheden få overtaget. Til B.T. fortæller han bl.a. at hans nye oldebarn er et ualmindeligt yndigt barn. Asger mener nemlig, at langt de fleste nyfødte er grimme - også hans egne børn. Det kan mænd se, mens mødre altid mener, de nyfødte er smukke, siger Asger, der altså kan glæde sig over, at lille Palma er undtagelsen, der bekræfter reglen.

Han forklarer, at han indtil nu kun har set vidunderet på fotos, fordi han ikke vil komme og forstyrre de nybagte forældre så kort tid efter fødslen. Så han venter tålmodigt ...

Læs mere om: