Lørdag, 19. april 2008 - af af Signe Ravn

Ashlee afviser ikke graviditets-rygter

Forleden offentliggjorde Ashlee Simpson, at hun og kæresten Pete Wentz var blevet forlovet. Det satte med det samme gang i spekulationer om, at sangerinden skulle være gravid, og Ashlee gør ikke noget for at aflive rygterne.

Ashlee Simpson, der er søster til Jessica Simpson, er måske gravid. Ashlee vil i hvert fald ikke afvise det fuldstændigt. Lige siden 23-årige Ashlee forleden bekræftede, at hun og kæresten fra Fall Out Boy, Pete Wentz, var blevet forlovet, har medierne været fulde af historier om en mulig graviditet som grund til forlovelsen.

Hjemmesiden tmz.com offentliggjorde forleden en video af Ashlee Simpson, der sammen med sin mor, bevæger sig igennem en lufthavn. Ashlee var iklædt en løs tynd lysegrå sweatshirt og havde en stor sort taske på armen.

De mange fotografer, der fulgte de to, spurgte nysgerrigt til rygterne, og Ashlee afviste aldrig direkte, at hun skulle være gravid. Da en fotograf spurgte: "Hvad siger du til graviditets-rygterne?", svarede Ashlee smilende:

"Der er altid rygter, hva'? Jeg må have været gravid det seneste år, tror jeg."

Men da fotografen spurgte, om det ville sige, at hun ikke var gravid, var eneste respons en fnisen.

Ashlee hemmelighedsfuld på TRL

Msn.com rapporterer, at Ashlee, der i tirsdags var gæst på MTV's Total Request Live, var ganske hemmelighedsfuld og igen svarende undvigende på graviditets-spørgsmål, som hun kaldte upassende og så uddybede hun:

"Nogle ting, vil man gerne holde privat, og jeg tror, at når folk benægter [graviditets-rygter], så er det nok fordi, det er noget, som de gerne vil holde privat."

Men hvis den unge sangerinde virkelig skulle vise sig at være gravid, kan hun ikke skjule det for evigt.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden