Bamse vil have Mike Tramp med på ny cd

Bamse og Mike Tramp er blevet så gode venner under ’AllStars’, at Tramp nu skal medvirke på Bamses cd.
Bamse og Mike Tramp er blevet så gode venner under ’AllStars’, at Tramp nu skal medvirke på Bamses cd.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Selvom de er konkurrenter i ’AllStars’ er de bedste venner og nu satser Bamse på et professionelt samarbejde med Mike.

"Han ved det ikke endnu, men jeg har tænkt mig, at han selv skal synge den sang, han har skrevet til min nye cd," fortæller Bamse til BILLED-BLADET. På fredag dyster de to i finalen i 'AllStars', men Bamse og Mike Tramp er samtidig blevet hinandens bedste venner.

"Mike er indbegrebet af en god mand - han tænker meget og er god at snakke med. Han må mene lidt det samme om mig, for han ringer tit til mig," smiler Hygge-Bamsen, der er overbevist om, at hans kor fra Århus, der vinder på fredag.

"Det skal jeg jo være, og jeg får i hvert fald ikke koret til at tro, det kan forholde sig anderledes. De er også rigtig gode, og de øver flittigt. Vi har jo nogle lange togture herover, og så synger de hele vejen både frem og tilbage. Om aftenen er der nogle passagerer, der er knap så begejstrede, men jeg kan overhovedet ikke stoppe dem."

På fredag er det slut, men alligevel ikke helt: "Bamse AllStars skal synge kor på Mike Tramp-nummeret på min nye cd, og nogle af medlemmerne vil jeg også bruge fremover, så vi kommer til at ses," fortæller Bamse til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden