12. maj. 2020
Af Helle Skram de Fries

Bedårende foto: Laila Friis-Salling viser baby frem

Laila Friis-Salling
Laila Friis-Salling
Foto: Peter Grosen
Den tidligere Vild med dans-stjerne er ellevild med lille Madeleine.
35-årige Laila Friis-Salling, der i 2018 deltog i ”Vild med dans” sammen med Morten Kjeldgaard, nyder i den grad at være blevet mor.
Sammen med sin forlovede, 27-årige Mads Madsen, blev hun 29. april mor til lille Madeleine. Søndag 10. maj oplevede Laila Friis-Salling sin første Mors Dag som mor og fejrede det sammen med sin egen mor. Hun nåede at komme fra Grønland med et af de sidste fly og nyder også at kunne se sit lille barnebarn.

All ind på lyserødt

Far Mads går all in på lyserødt og på et nyt foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe, har lille Maddie en fin lyserød strikhue på.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_maddieaaa.jpg
Foto: Privat
Kalechen på den nye barnevogn er også lyserød, efter far, eller Ataata, som det hedder på grønlandsk, Mads Madsens ønske.

Første tur i barnevognen

Allerede fire dage efter fødslen var Maddie på sin første tur i barnevognen.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_barnevognaaa.jpg
Foto: Privat

Jeg er så taknemmelig

”Amen altså - sikke en dejlig følelse det er at blive mor. Det er ubeskriveligt hvad det gør ved en. Jeg er så taknemlig. Tak for dig og din Ataata for at gøre mig til verdens lykkeligste person”, skriver Laila Friis-Salling til barnevogns-fotoet. BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe foto og tekst fra Laila Friis-Sallings instagram.

Læs mere om: