Beyonces bryllup nu officielt

Beyonce og Jay-Z bliver sjældent fotograferet sammen. Her er de til basketball-kamp i Houston den 11. april få dage efter brylluppet.
Beyonce og Jay-Z bliver sjældent fotograferet sammen. Her er de til basketball-kamp i Houston den 11. april få dage efter brylluppet.
Foto: All Over
Beyonce og Jay-Z vil ikke selv sige noget om deres bryllup, men nu taler papir-sporet for dem. Deres vielses-attest er nemlig indsendt, og dermed er brylluppet officielt.

Nu er det helt sikkert. Beyonce og hendes rapper-kæreste gennem seks år, Jay-Z, blev gift den 4. april. BBC.com kan nemlig fortælle, at parrets vielsesattest er blevet indsendt, og dermed er brylluppet officielt registreret.

Donna Conkling, der arbejder på det kontor i Scarsdale, hvor parret et par dage før brylluppet fik udstedt de nødvendige attester, fortæller, at man har modtaget vielsesattesten fra parret.

Siden Beyonce og Jay-Z blev viet på taget af Jay-Z's store penthouse-lejlighed i TriBeCa i New York den 4. april, har parret nægtet at kommentere på bryllupsrygterne. Jay-Z har smilet, når han er blevet ønsket tillykke.

Festen var en forholdsvis intim affære, hvor parrets nærmeste familie deltog, ligesom også Gwyneth Paltrow og Chris Martin samt Beyonces Destiny's Child-kollegaer Michelle Williams og Kelly Rowland også blev spottet på vej ind i Jay-Z's bygning.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden