Birgitte Hjort Sørensen duperet af kolleger

Birgitte Hjort Sørensen er aktuel i rollen som Beate i filmen ’Ved verdens ende’, hvor hun spiller sammen med Nikolaj Coster-Waldau og Nikolaj Lie Kaas.
Foto: Lars H. Laursen

Den unge skuespiller skulle lige vænne sig til at arbejde sammen med store danske stjerner i filmen ’Ved verdens ende’.

Søndag, 11. oktober 2009 - af Signe Ravn

For Birgitte Hjort Sørensen har det nok været en anelse mere nervepirrende end for resten af holdet at møde op til optagelserne på 'Ved verdens ende', der blev optaget i Indonesien og Australien. I den spiller hun nemlig for første gang en bærende filmrolle.

"Jeg havde lavet lidt film før, men det her er min første hovedrolle, så det var vældigt trygt for mig at have nogen med, der havde så megen erfaring," fortæller Birgitte Hjort Sørensen til magasinet Kiwi, og indrømmer så, at det dog også var lidt angstprovokerende at spille sammen med så etablerede navne som Nikolaj Lie Kaas og Nikolaj Coster-Waldau.

"I starten følte jeg mig meget som lillesøster, der var kommet til fest med de store," forklarer Birgitte i Kiwi og uddyber: "Det er jo klart, jeg var den eneste, der ikke var megastjerne. Jeg var lidt nervøs, men de var søde og dejlige mennesker alle sammen. Så ret hurtigt blev det afslappet, og så var det jo bare dem fra arbejdet. Men i starten var det sådan lidt.. wow!"