7. maj. 2016
Af af Niels Burgos

Birgitte Hjort Sørensen indvier ny flyrute til London

Birgitte Hjort Sørensen
Birgitte Hjort Sørensen
Foto: Jonas Ahlstrøm
Birgitte Hjort Sørensen er - næsten - lige så kendt i England som i Danmark. Derfor var hun helt naturligt også med, da man i Billund fejrede lufthavnens nye rute til London.

Jylland er rykket en lille smule tættere mod London - og dermed resten af verden. En helt ny rute med British Airways flyver nu 11 gange om ugen mellem den midtjyske lufthavn og Heathrow i London - og kan fragte op til 170.000 passagerer om året. En af dem kunne meget vel blive skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen, der efterhånden er blevet et ligeå stort navn i England som i Danmark.

Birgitte Hjort Sørensen var derfor også en næsten selvskreven gæst, da den nye flyrute blev indviet i Billund - med engelsk kage, en rød dobbeltdækkerbus og masser af musik.

Birgitte Hjort Sørensen ud i verden

Birgitte Hjort Sørensen røg for alvor til tops på de engelske kendis-lister, da TV-serien "Borgen" tog englænderne med storm. Siden har Birgitte Hjort Sørensen endda taget skridtet videre ud i den store showbizz-verden - ikke mindst efter roller i "Games of Thrones" og den nye HBO-serie "Vinyl". Men så kan hun jo også glæde sig over, at det med den nye flyrute bliver betydeligt nemmere at rejse endnu længere væk end London, fordi der bliver hurtige forbindelser videre ud i verden med British Airways. Buenos Aires, Sydney, Dubai og Mexico City er blot nogle af de 200 destinationer, der nu kommer inden for kortere rækkevidde fra Billund.

LÆS MERE: Rollen i "Borgen" banede vejen for Birgitte Hjort Sørensen i stor amerikansk TV-serie

Læs mere om: