Onsdag, 10. maj 2023 — af Catja Klarskov

Blev droppet efter sønnens dødsfald: Nu er der nyt om Thomas Helmig-program

Thomas Helmig
Thomas Helmig.
Foto: Thomas Laursen
Det var planen, at danskerne allerede sidste år skulle have oplevet Thomas Helmig på fjernsynsskærmen, men grundet sønnens alt for tidlige død blev programmet taget af sendefladen. Nu er der nyt.

Sidste år fik det helt nye programformat ”All exclusive” med Casper Christensen og Mikael Berthelsen i værtsrollerne premiere. Her var det oprindeligt planen, at danskerne skulle forkæles med et personligt afsnit med den folkekære popstjerne Thomas Helmig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I november sidste år blev Thomas Helmig og familien dog ramt af en tragisk hændelse, da han og Renée Toft Simonsens 24-årige søn, Hugo Helmig, mistede livet. Programmet blev derfor taget af sendepladen.

Nu er der, ifølge B.T., godt nyt til dem, der havde glædet sig til at overvære det eksklusive interview med den garvede musiker.

”All exclusive” vender nemlig tilbage til Viaplay med en ny sæson. Vanen og formatet tro mødes makkerparret, Casper Christensen og Mikael Berthelsen, atter med en række kendte danskere med det formål at interviewe dem i 24 timer.

På listen over kendte danskere, som man denne gang kan lære lidt bedre at kende i programmerne, er Kasper Schmeichel, Ulrich Thomsen og Paprika Steen.

Til B.T. har Viaplay dog bekræftet, at også det gamle afsnit med Thomas Helmig, der oprindeligt blev droppet, vil blive sendt i den nye sæson.

Produktionen bag har dog understreget, at det vil blive gjort meget klart, at optagelserne og interviewet med Thomas Helmig blev gennemført forud for Hugo Helmigs død. Det skriver B.T.

Hugo Helmig gik i den grad i sin fars fodspor, og i løbet af sit alt for korte liv nåede han at sætte et aftryk i mange mennesker både med sit væsen og musik, "Please Don't Lie"-hitmageren opnåede mange hits i en karriere, der dog blev alt for kort.

I kølvandet på sønnens død delte Thomas Helmig et sårbart Instagram-opslag, hvori han forklarede, at han havde været hos sin søn den nat, hans hjerte gav op. Derudover udtrykte han sin stolthed og betingelsesløse kærlighed.

Den nye sæson af ”All exclusive” kan ses på Viaplay fra den 25. maj.

Du kan læse hele artiklen her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden