Blichfeldt og Monique støtter Mødrehjælpen

Monique sammen med Per Hillo i midten og Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake til højre. Bag dem ses kustmuren i Illum.
Monique sammen med Per Hillo i midten og Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake til højre. Bag dem ses kustmuren i Illum.
Kunstneren Per Hillo har opstillet en kunstmur i Illum. Den sælger han sten for sten til fordel for Mødrehjælpen, og i mandags fik han hjælp af to sangere.

Tidligere har Malena Belafonte og Silas Holst støttet kunstneren Per Hillos projekt i Illum. I mandags kom sangerinden Monique og sangeren fra Big Fate Snake, Anders Blichfeldt, og sang i Illum for at støtte projektet med kunstmuren, der sælges sten for sten.

Pengene går til Mødrehjælpen, og Per Hillo lover, at blive i Illum til hver en sten er solgt. Hver sten er nummereret, og de koster 1200 kroner stykket.

- Udover stenen får man et foto af muren, da den stadig var intakt, plus et certifikat med stenens nummer og et bevis på, at man støtter Mødrehjælpen, fortæller kunstneren.

Desuden får man faktisk et gavekort på 1200 kroner til indkøb af kunst hos Per Hillo, så der er virkelig noget at komme efter.

- Det må da være årets julegave, mener kunstneren selv og tilføjer, at han har lovet at sende to sten til Malena Belafonte på Manhattan.

- Hendes to børn, Sarafina og Amadeus malede hver en sten, inden de rejste hjem, og jeg har lovet at sende de to sten hjem til dem.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden