Onsdag, 3. juni 2009 — af af Signe Ravn

Bo Hamburger dropper sit job

Bo Hamburger gider ikke være malermester længere. Derfor har han lukket sin malermesterforretning, fortæller han til Ekstra Bladet.
Bo Hamburger gider ikke være malermester længere. Derfor har han lukket sin malermesterforretning, fortæller han til Ekstra Bladet.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere topcykelrytter vil ikke længere være malermester og koncentrerer sig i stedet om sin cykelforretning.

Bo Hamburger har ernæret sig som malermester, siden han parkerede sin cykel i stativet og sagde farvel til karrieren som professionel cykelrytter. Men selvom 39-årige Bo havde banket en malerforretning op, så har han nu valgt at skifte branche.

"Ja, det er rigtigt, at vi lukker malerforretningen. Men det er ikke, fordi den er gået konkurs. Det var bare alligevel ikke mig. Jeg var ikke glad hver morgen, når jeg stod op," forklarer Bo Hamburger til Ekstra Bladet og siger, at han fremover vil koncentrere sig om sit engagement i cykelforretningen Cycling Concept ApS.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Malermester Bo Hamburger ApS havde, ifølge avisen, underskud sidste år, men det er ikke derfor, at Bo Hamburger og hans forretningspartner har valgt at lukke og slukke: "Der er ingen dramatik," understreger han i Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden