Tirsdag, 11. marts 2008 - af af Signe Ravn

Bodil Jørgensen blev gravid i Malaga

Foto: Hanne Juul
47-årige Bodil Jørgensen er netop nu aktuel i rollen som Musse i DR1’s nye serie Album. Privat er hun gravid, og hele familien ser frem til at møde det lille ny medlem.

Da skuespillerinden Bodil Jørgensen oplevede hedeture og kvalme, troede hun, med sine 47 år, at det var overgangsalderen, der bankede på. Men i stedet var hun gravid, og hun venter nu sit tredje barn.

Modsat sin Album-karakter Musse, som tilsidesættes af sin brovtende ægtemand, spillet af Jens Jørn Spottag, har Bodil Jørgensen et harmonisk familieliv. Familien tager så ofte som muligt til sommerhuset i Havreholm, og Bodil er overbevist om, at familiens kommende medlem netop blev undfanget på en familieferie.

Mia Lyhne, Jens Jørn Spottag og Bodil Jørgensen havde nogle få optagelsesdage i Malaga i forbindelse med serien, og efterfølgende samlede Jørgensen sin familie til et par ekstra dage i det sydlandske. Og det var hér, at der var bid:

"Ja, der kan man se, hvad varmen kan gøre," smiler skuespillerinden.

Bodil Jørgensen er gift med filmfotografen Morten Søeborg, 43, og sammen har de sønnen Østen på seks år. Bodil Jørgensen har desuden Johannes på 11 år fra sit ægteskab med den nu afdøde instruktør Henrik Sartou.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden