30. jun. 2022
Af Karina Didriksen

Bodil Jørgensen får debut i Cirkusrevyen: Det glæder jeg mig til

Bodil Jørgensen.
Bodil Jørgensen.
Foto: Henrik Petit
”Badehotellet”-stjernen Bodil Jørgensen skal være med til at få folk til at grine i Cirkusrevyen 2023.

Bodil Jørgensen er kendt for sit komiske talent, og det får hun brug for, når hun til næste år skal på scenen i Cirkusrevyen for første gang.

Det er blevet offentliggjort, at den 61-årige ”Badehotellet”-stjerne er et af de nye ansigter på holdet i Cirkusrevyen 2023.

Her skal hun spille sammen med Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Mads Knarreborg, og hun kan næsten ikke vente.

- Når jeg cykler en tur gennem Dyrehaven i det smukke morgenlys, er der plads til masser af tanker. Når gæsterne går fra skoven og ind i Cirkusrevyen håber jeg, vi kan give dem en oplevelse, der giver stof til eftertanke, som de kan tage med sig ud i skoven på vejen hjem, siger Bodil Jørgensen i en pressemeddelelse.

Klaske sig på lårene

Bodil Jørgensen fortæller også, hvad hun ser frem til, når hun får sin debut i Cirkusrevyen.

- Jeg glæder mig til at vise publikum det daglige og genkendelige, de kan spejle sig i, sammen med det rørende og det, der får dem til at klaske sig på lårene af grin. Det sammenspil er det, revyen kan, som et af de få steder, siger skuespilleren.

Bodil Jørgensen er et kendt navn i revykredse efter sæsoner i Tivoli og Odense, og hun kan glæde sig til at dele scenen med sin gode ”Badehotellet”-kollega Merete Mærkedahl. De to spiller Molly og Otilia i den populære TV 2-serie.

Cirkusrevyen 2023 får premiere den 11. maj næste år i teltet på Bakken.

https://imgix.billedbladet.dk/holdfoto1_fritlagtxs.png
Foto: Henrik Petit

Læs mere om: