22. feb. 2015
Af af Hanne Rask

Bodil Jørgensen: Søndagshygge med datteren

Bodil Jørgensen med datteren Rigmor (t.h.) og to af datterens veninder til tidlig morgenpremiere i Lyngby.
Bodil Jørgensen med datteren Rigmor (t.h.) og to af datterens veninder til tidlig morgenpremiere i Lyngby.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Den allestedsnærværende skuespiller var med sin datter til premiere søndag morgen.

Hun synes at være alle steder, den gode Bodil Jørgensen, og uanset hvor hun er eller medvirker, gribes man af hendes sødme og nærvær. Således også søndag morgen, hvor hun var i Kinopalæet i Lyngby nord for København. Her var der premiere på Ole Lund Kirkegaards ”Albert”, hvor Bodil Jørgensen lægger stemme til en af figurerne, og med sig havde hun naturligvis sin seks-årige datter, Rigmor, som hun også når at være nærværende mor for trods sin travlhed.

Også helbredet går det bedre med efter ulykken, hvor hun blev kørt ned af en traktor i forbindelse med optagelser til den kommende ”Far til fire”-film. Så alt i alt er Bodil ganske godt kørende på alle fronter.

- Det går fremad, sagde Bodil Jørgensen om sit helbred. Dog passer hun på sig selv og tillader ikke, at kollegaen Tommy Kenter skal falde ned over hende i ”Den grønne elevator”, som hun netop har afsluttet i Tivoli og nu skal på en lang turné med. Samtidig er hun i gang med optagelser til filmen ”Forældre”, og senere på ugen er hun aktuel, når der er premiere på Erik Clausens film, ”Mennesker bliver jo spist”.

Efter dagens premiere-film blev Bodil Jørgensen lidt længere end de øvrige biografgængere for at hygge sig med sin datter og hendes veninder, og også det foregik med smil og interesse for pigerne. Jo, Bodil Jørgensen synes at have overskud til det meste.

Læs mere om: