19. nov. 2017
Af af Dorte Quist

Børnenes svære farvel til Baard Owe

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/baard.jpg
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Alle fire børn, David, Benjamin, Anja og Rebekka Owe, holdt smukke og personlig taler ved deres fars kiste i det fyldte Søndermarken Kapel.

Baard Owes fire børn og to svigersønner bar under den bevægende sang "Sidste Reis" skuespillerens kiste ud til den ventende hvide rustvogn.

Regnen og vinden blæste koldt, mens flere hundrede venner, kolleger og familiemedlemmer tog en stærkt følelsesmæssig afsked med den 81-årige Baard Owe, der døde uventet hurtig i sidste uge.

Smuk ceremoni

Forud var gået en smuk ceremoni i kapellet, hvor der blev sunget danske, svenske og norske viser af bl.a. pigekoret fra Sankt Annæ skole.

Gæsterne strømmede til kapellet på Roskildevej i timen op til afskeden med Baard Owe, og hundredvis af store blomsterbuketter prydede gulvet overalt i kapellet, hvor de sørgende til sidst måtte stå langs væggen og i våbenhuset.

Efter bisættelsen inviterede Baard Owes enke, skuespilleren Marie-Louise Coninck, som for tre måneder siden fejrede diamantbryllup med Baard Owe, gæsterne hjem til gravkaffe i hjemmet på Gustav Johannsens Vej på Frederiksberg.

Læs mere om: