Breinholt genkendt allerede før TV 2-debut

Anders Breinholt vil ikke vise sin mave på TV. Derfor har han bedt om, at producerne skal huske ham på at rette sig op.
Anders Breinholt vil ikke vise sin mave på TV. Derfor har han bedt om, at producerne skal huske ham på at rette sig op.
Foto: Lars H. Laursen
TV-værten blev allerede genkendt som radiovært, så han forventer ikke, at ’Go’ morgen Danmark’-tjansen ændrer noget særligt.

Anders Breinholt fik overstået sin debut i 'Go' morgen Danmark' uden de store dikkedarer, og værten nyder at styre løjerne i showet, som han engang gjorde dagligt grin med.

"At være vært i et tv-program, som jeg har gjort grin med, er kun rart. Der er nok mange, som vil sige, 'så lad os se, hvad han kan'. Det er jo sådan, at den, man tugter, elsker man. Og sådan er det også med 'Go' morgen Danmark'. Jeg har haft et tæt kærlighedsforhold til programmet i 10 år, og det har givet mange billige pointer, som vi kunne bruge i 'De Sorte Spejdere', fortæller Anders Breinholt til ALT for damerne.

'Go' morgen Danmark'-værten må nu vænne sig til at blive potentielt stof for andre programmer på P3 og til for alvor at blive en kendis: "At jeg nu også bliver et kendt ansigt, betyder at jeg ikke længere kan te mig tosset. Med fare for at lyde arrogant genkender mange af lytterne mig på gaden, så det bliver nok ikke så anderledes."

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden