Torsdag, 15. januar 2009 — af af Signe Ravn

Brian Nielsen vil være rejsearrangør

Brian Nielsen og hans kone Jeanette Buchard vil nu til at arrangere golf-rejser til Costa Del Sol, hvor de selv er bosat.
Brian Nielsen og hans kone Jeanette Buchard vil nu til at arrangere golf-rejser til Costa Del Sol, hvor de selv er bosat.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere bokser vil gerne gøre det lettere og billigere for danskere at tage på golfferie til Costa Del Sol.

Brian Nielsen, der siden afslutningen på sin bokse-karriere har fedet den på den spanske solkyst, har nu tænkt sig at blive selvstændig golfrejse-arrangør og hjælpe golfglade danskere med hotel og booking af baner i Costa Del Sol. Det afslører bokse-bamsen i B.T..

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Det har længe været en drøm for mig at starte noget sammen med min pige. Og da hun for nylig er blevet interesseret i golf, så passer det jo perfekt," siger Brian Nielsen, der originalt har valgt at kalde firmaet for 'Brian Nielsen Golf'.

"Vi synes, at det længe har været for dyrt at spille golf her på solkysten, og det vil vi gerne hjælpe danskerne med," lyder det fra Brian Nielsen i B.T.. Og et ekstra incitament til at booke sin golfrejse hos den tidligere mesterbokser, vil han forsøge at spille et spil golf med alle sine gæster.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden