Brian Nielsens syge kone: Vil i gang med livet igen

 Jeanette Buchard Nielsen

 Jeanette Buchard Nielsen

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Det seneste halve år har været ekstremt hårdt for Jeanette Buchard og hendes kæreste, bokseren Brian Nielsen.

I marts måned fik Jeanette en melding, der er de fleste kvinders værste mareridt. Lægen stillede diagnosen brystkræft. Efter to operationer, der ikke helt fjernede kræftcellerne, måtte Jeanette for tredje gang på operationsbordet i Spanien, hvor hun og familien bor.

Det skete kort efter, hun havde været ved ringside for at opleve sin mand bokse sin store comebackkamp mod amerikanske Evander Holyfield i Danmark. For et par uger siden fik hun så fjernet hele sit ene bryst og indsat et implantat.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det er rigtig, rigtig svært ikke at tage pigerne op. Bare at skulle stå og se på dem og være passiv i forhold til vores normale hverdag. Det har været svært helt at undgå at tage om dem i forbindelse med bleskift og badning, men man prøver, så godt man kan at holde højre arm i ro. Det bliver jeg nødt til, så der ikke går betændelse i det opererede område.

- Jeg har det bestemt ikke godt med det, så nu vil jeg gerne bare snart blive klar til at leve mit almindelige hverdagsliv med Brian og børnene, og så i øvrigt skrue op for tempoet med vores firma med golfrejser herned til Spanien. Jeg vil egentlig bare have lov til at leve mit gode familieliv igen. Et liv uden utryghed, for den har jeg oplevet nok af både i forbindelse med vores barneprojekt og med sygdommen, lyder det fra Jeanette.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden