Fredag, 11. december 2009 - af af Helle Skram de Fries

Brixtofte fejrer 60 år i Tivoli med 200 gæster

Peter Brixtofte fejrer sin fødselsdag med kæmpe fest i Tivoli.
Peter Brixtofte fejrer sin fødselsdag med kæmpe fest i Tivoli.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skandaleramte Peter Brixtofte fejrer sin runde fødselsdag med en stor fest i Tivoli på restaurant Hercegovina.

- Jeg har kun inviteret familien og de nærmeste venner, så vi bliver kun 200, fortæller Peter Brixtofte i et interview til B.T. om sin 60 års fødselsdag, som han fejrer i dag i Tivoli.

Den skandaleramte tidligere Farum-borgmester vil ikke afsløre hverken gæsteliste, menuplan eller vinkort, men fortæller, at han glæder sig til at hygge med kæresten Nadia samt børn og familie.

Brixtofte røber dog, at der kommer en del sportsfolk, samt et enkelt fængslende bekendtskab fra Horserød.

- En ung mand, jeg er blevet gode venner med, afslører fødselaren dog og fortæller også til avisen, at han er en lykkelig mand.

- Hvis jeg kan undgå sygdom og svækkelse, så har jeg udsigt til mange lykkelige år endnu. Livet er en stor oplevelse, og jeg har en positivt sind.

Dagens fødselar erkender, at der er en teoretisk risiko for, at han skal i fængsel igen, men han regner det dog for usandsynligt.

I dag koncentrerer han sig om at nyde fødselsdagen i Tivoli med sine 200 nærmeste, hvor den tidligere elitesvømmer, Mette Jacobsen, fodboldtræner i Frem, Christian Andersen, og tidligere badmintonspiller Peter Rasmussen bekræfter overfor B.T., at de er blandt de inviterede.

Hvem, der betaler for det store gilde vil Peter Brixtofte ikke ud med, men manden, der blandt andet er kendt for at drikke rødvin til flere tusinde kroner, mener ikke festen for de 200 mennesker bliver særlig dyr.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden