14. jan. 2012
Af af Anna Johannesen

Bryllupsfest på Lerchenborg: Ulla Jessens søn gift

Stort billede: Den stolte mor, Ulla Jensen, med gommen Johan. Til højre: Det lykkeligt brudepar der nu begge hedder Lewin Jessen.
Stort billede: Den stolte mor, Ulla Jensen, med gommen Johan. Til højre: Det lykkeligt brudepar der nu begge hedder Lewin Jessen.
Foto: Privat
For skuespilleren Ulla Jessen kunne 2011 ikke være sluttet festligere.

Først blev hendes søn, den 28-årige Johan Jessen, gift i Vor Frelsers Kirke. Så var der reception for 80 mennesker i Christianshavns Medborgerhus, og til sidst sluttede dagen med en bryllupsfest hos noget nær familie på Lerchenborg Gods ved Kalundborg.

Her var kun familien og de nærmeste venner med, i alt 30 mennesker, blandt dem også Ulla Jessens gode kollega, skuespilleren Lise-Lotte Norup og hendes mand, Bo Sigaard. Da brudeparret dagen efter tog på bryllupsrejse til Østrig, var mor og svigermor også med. Dog kun en uge. Så måtte Ulla stille skiene og tage hjem, fordi hun skulle optræde nytårsaften.

Bruden, Leda Lewin, der er to år ældre end sin mand, var i en smuk brudekjole syet af kostumier Lasse Kümler. Brude­bukketten var fra Bering House og Flowers og bestod blandt andet af lyserøde roser, hvoraf gommen også havde fået én i knaphullet.

Johan Jessen har sit eget konsulentfirma, hvor han designer hjemmesider og it-programmer, og Leda Lewin er skolelærer. Mor og svigermor slipper de ikke så let. De bor nemlig alle tre i samme ejendom på Amager. De nygifte på 1. sal og Ulla Jessen på 3.

Læs mere om: