Onsdag, 25. marts 2009 - af af Signe Ravn

B.S. Christiansens soldater-tid afdækkes

B.S. Christiansen har i dag en blomstrende forretning som foredragsholder og arrangør af teambuilding-kurser for erhvervslivet.
B.S. Christiansen har i dag en blomstrende forretning som foredragsholder og arrangør af teambuilding-kurser for erhvervslivet.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bubbers TV-mentor har muligvis aldrig været i kamp. Læs mere her.

Når B.S. Christiansen hundser rundt med en skræmt Bubber i vildmarken, så lægger den gamle militærmand ikke skjul på, at han som aktiv jægersoldat var ude for lidt af hvert. B.S. har dog aldrig været konkret, når det kom til fortiden, og tidligere chefer i Jægerkorpset mener ikke, at B.S. nogensinde har været i kamp

"Jeg er sikker på, at B.S. Christiansen aldrig har været i kamp," siger tidligere chef for Jægerkorpset Jesper Dahl til B.T., der har lignende udtalelser fra to andre tidligere chefer. Hovedpersonen selv må ifølge reglerne ikke udtale sig om konkrete missioner, så B.S. er tavs, men afviser B.T.'s artikel som usandfærdig på sin hjemmeside.

Forsvarskommandoens pressechef, der har snakket med B.S. Christiansen om sagen, skriver dog i en mail til B.T.: "…I den forbindelse kan jeg bekræfte, at B.S. Christiansen i sin lange periode som aktiv jægersoldat har været indsat i operationer i både ind- og udland."

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden