Bubber har fået nyt job

Bubber

Bubber

Foto: Thomas Laursen
Bubbers kalender er pludselig blevet tom på grund af coronakrisen, men til gengæld har han fundet på noget nyt at lave.

På et splitsekund har hverdagen ændret sig for mange, og det gælder også Bubber, som indtil for nylig havde en fuld kalender.

Han skulle have holdt foredrag, optrådt med Cirkus Arena og lavet Langelandsfestival, men på grund af coronakrisen er kalenderen nu tom. 

- Så tænkte jeg, der må være andre, der har det på samme måde, fortæller Bubber, der derved fik ideen til at lave Bubbers Karantænekæde på sin Youtubekanal.

Bubbers gode ide

Her snakker han med forskellige Youtube-stjerner om, hvad de får tiden til at gå med.

- Det var en måde at være sammen på hver for sig og alligevel lave noget af det, jeg holder mest af, nemlig at tale med mennesker. Det kunne være sjovt at høre, hvordan situationen er, og hvordan de tager det. Og hvad laver de mennesker, når de sidder der? Kan jeg lære noget af dem?, fortæller Bubber om sit nye job.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg er kommet tættere på en verden, som jeg ikke umiddelbart var en del af. Jeg har hørt nogle menneskers historie. Især nogle unge menneskers måde at ytre sig på, som jeg synes er meget fascinerende. De rummer tanker og menneskelige følelser, som sjældent bliver udstillet på fjernsyn. Det er meget nært og personligt, fortæller Bubber, der har lavet Bubbers Karantænekæde med blandt andre Rasmus Brohave, Uffe Holm og Kristine Sloth.

Bubbers hobby

Og nu hvor kalenderen er så godt som tom, har han også fået tid til andre interesser.

- Man kan dyrke sine interesser mere intenst, og jeg kører på racercykel. Meget mere end jeg plejer at gøre på den her årstid, fortæller Bubber, som nyder det gode vejr, der har været det seneste stykke tid.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden