18. apr. 2011
Af af Liz Rørsig

Bubber og konen: Vores ægteskab er helt unikt

Niels Christian Meyer alias Bubber og Ibsen.
Niels Christian Meyer alias Bubber og Ibsen.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Bubber og hans kone Christina har været gift i 20 år. De kan skændes og diskutere, så det brager, men har fælles fodslag på kærlighedens sti.

- Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg på alle måder har haft en utrolig støtte fra en enormt viljefast kvinde, siger TV-værten.

Under interviewet er Bubber og Ibsen (som Christina bliver kaldt, red.) ikke altid enige, men de argumenterer godt for deres synspunkter, mens den anden lytter. Og det er netop det, de har været gode til i deres forhold - at snakke og "grave i tingene", som hun beskriver det.

- I perioder bliver vi sindssygt trætte af hinanden, men vi har begge en vilje til at holde sammen. Vi vil have hinanden, forklarer Ibsen, der er 43. Hun var 21 år, da hun mødte den to år ældre Bubber.

Lidenskaben er der

- Da vi tog det væsentlige valg, at vi skulle giftes i så ung en alder, anede vi jo ikke, hvad der skulle ske i de 20 år indtil nu, hvor vi sidder her på cafeen og taler med dig. Når jeg kigger tilbage på mit liv, så ville jeg ikke kunne have valgt bedre på nogen som helst måde, så min intuition har været rigtig dengang. Vi kan skændes ad helvede til, men kærligheden, passionen og lidenskaben er der.

- Vi har haft et rigt liv og støttet hinanden. Det har været helt unikt. Jeg har haft en base, der var i orden - ellers kunne jeg ikke det, jeg kan i dag. Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg på alle måder har haft en utrolig støtte fra en enormt viljefast kvinde. Der har ikke været nogen slinger i valsen, og jeg har følt mig på sikker grund. Og så er der ikke mindst kommet tre skønne unger - trip, trap træsko - ud af vores forhold, fastslår Bubber og kigger på Ibsen. Det er tid til at komme videre - på cykel i det forårsglade København.

Læs mere om: