Torsdag, 1. marts 2012 - af af Thomas Flindt

Adam Price undskylder dårlig mad

Adam Price

Adam Price

Foto: Birger Storm
TV-kokken Adam Price beklager at gæster blev syge efter restaurantbesøg.

I december sidste år åbnede brødrene Price deres allerførste restaurant i hjertet af København. Det har indtil videre været en stor succes, men for nylig er der kommet skår i glæden.

Hele 20 gæster har fået Roskildesyge efter at have fået serveret østers på kendis-kokkenes restaurant, og det har nu resulteret i, at Fødevarestyrelsen er skredet ind.

- I alt er 20 mennesker fra fem forskellige selskaber blevet syge efter at have spist østers fra Brdr. Prices restaurant. Vi har måttet give restauranten en indskærpelse, fordi de var fortsat med at sælge østersene flere dage efter, at de havde fået to tilbagemeldinger fra selskaber, hvor folk var blevet syge. De havde heller ikke kontaktet os, siger udbrudskoordinator Morten Lisby fra Fødevarestyrelsen til BT.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

De inficerede østers kom i første omgang fra Frankrig, men da der var kommet to henvendelser om sygdom, blev de franske skiftet ud med irske. Da også de viste sig at være virus-inficerede, trak restauratørerne delikatessen ud af menuen.

- Jeg har altid været meget glad for østers og har selv bestilt det hver gang, jeg har været i restauranten. Derfor er vi vældig kede af det her, siger Adam Price til BT, og forklarer restaurantens behandling af problemet:

- Grunden til at vi ikke straks reagerer er, at der ofte er mange, der siger, at de er blevet syge af østers - også selv om det skyldes alt muligt andet. Vores køkkenchef er meget erfaren og har åbnet tusindvis af østers. Men da vi tredje gang får en henvendelse, så kontakter vi straks myndighederne.
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden