10. jan. 2016
Af Juliane Olsen

Andrea Elisabeth Rudolph holdt bryllup og barnedåb

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen
Tidligere TV-vært Andrea Elisabeth Rudolph blev gift med håndboldspiller Claus Møller Jakobsen ved deres søns barnedåb den 2. januar.
Foto: Lis Kasper
Andrea Elisabeth Rudolph blev gift med Claus Møller Jakobsen ved deres søns barnedåb.
Den 39-årige Rudolph Care-direktør Andrea Elisabeth Rudolph havde den 2. januar inviteret til barnedåb efter fødslen af sin søn Alfred Hamilton Møller Rudolph i september. Dåben, der fandt sted i Frederiksberg Kirke, bød dog på endnu en overraskelse, for ceremonien udviklede sig til et bryllup mellem de to forældre. - Vi havde lyst til at blive gift nu, men vi havde ikke tid til et stort bryllup, så vi valgte at overraske gæsterne, siger Andrea Elisabeth Rudolph til BILLED-BLADET. LÆS MERE: Andrea Elisabeth Rudolph: Jeg gemmer mit tøj

Større bryllup er på vej

Hun var klædt i et todelt sæt af designer Jesper Høvring samt sko fra Yvonne Koné, da hun gav håndboldspiller Claus Møller Jakobsen sit ja. Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph har dannet par siden 2012 og har været forlovet i to år forud for brylluppet. Det er dog meningen, at parret vil holde en større ceremoni på et senere tidspunkt, når der er mere luft i kalenderen.

Andrea Elisabeth Rudolph holder barsel

- Vi er rigtigt godt match, fordi vi har de samme værdier. Det er så rigtigt, som det kan være, selv om det ikke altid har været let, siger den tidligere TV-vært. Lige nu nyder Andrea Elisabeth Rudolph at være på barsel fra Rudolph Care med sin tre måneder gamle søn. Hun er i forvejen mor til datteren Isolde, der blev født i 2006, fra sit forhold med TV-direktør Jacob Houlind.
https://imgix.billedbladet.dk/barnedaab.jpg
Foto: Lis Kasper
null

Læs mere om: