Andrea Elisabeth Rudolph: Jeg elsker kage

Andrea Elisabeth Rudolph.

Andrea Elisabeth Rudolph.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Iværksætteren går meget op i, at maden er økologisk og helst også lokalt produceret, og light-produkter finder ikke vej til hendes køkken.

Den tidligere "Vild med dans"-værtinde Andrea Elisabeth Rudolph, der de seneste år har ernæret sig som iværksætter med sit eget hudplejebrand Rudolph Care, fortæller i et interview til ALT for damerne, hvad hun lægger vægt på, når det gælder fødevarer.

Andrea Elisabeth Rudolph ser ikke på kalorieindhold, men går meget op i, om fødevarerne er økologiske og lokalt produceret. Hun foretrækker også rugbrød frem for hvidt brød og kunne aldrig finde på at købe light-produkter.

– Men jeg elsker kage. Og jeg går ikke uden om stivelse. Jeg hader slankemad, hvor man laver en sundhedsburger med salatblade i stedet for brød, og jeg synes, at sovs skal laves rigtigt. I mit barndomshjem handlede det også altid om kvalitet, og det har jeg taget med mig. Det er selvfølgelig dyrt, og en virkelig stor del af mit og min kærestes rådighedsbeløb går til mad, men her har jeg virkelig ikke lyst til at gå på kompromis, fortæller Andrea Elisabeth Rudolph, der er forlovet med håndboldspilleren Claus Møller Jacobsen, til ugebladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden