1. jun. 2011
Af af Jan Bergman

Andrea Elisabeth Rudolph kæmper med økonomien

Andrea Elisabeth Rudolph
Andrea Elisabeth Rudolph
Foto: Martin Høien
Det er en dyr affære for den tidligere TV-vært Andrea Elisabeth Rudolph at starte eget kosmetikfirma.

Den tidligere Vild med Dans-værtinde, Andrea Elisabeth Rudolph, der forlod TV-skærmen for at starte eget kosmetikfirma, har efter endnu et år med underskud et stort million-minus i sin pengetank.

Ifølge Erhvervsbladet har hendes drøm om at kører eget økologisk kosmetikfirma indtil videre været en dyr affære for den tidligere radio- og TV-værtinde.

Gennem hendes firma sprang Andrea Elisabeth Rudolph ud som iværksætter med sine økologiske hudplejeprodukter under brandet "Rudolph Care."

Firmaet har ifølge Erhvervsbladet givet et underskud efter skat på 1,3 millioner kroner efter et underskud på knap 700.000 kroner i 2009.

Andrea Elisabeth Rudolph kalder dog underskuddet for mindre end forventet:

- I det forløbne år er Rudolph Care-produkterne lanceret på det norske marked, og videre opbygning af eksportmarkeder vil ske i 2011. Med de igangsatte tiltag er det ledelsens forventning, at selskabet vil være overskudgivende fra ultimo 2011, skriver hun i selskabets beretning.

Selskabet har et minus i pengetanken på 2,6 millioner kroner i tabt egenkapital, og der er gældsforpligtelser for 4,2 millioner kroner.

Læs mere om: