17. sep. 2015
Af Lisbeth Grube

Andrea Elisabeth Rudolph: Vi har fået den yndigste dreng

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-73413.jpg
Foto: Birger Storm
Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen er nu lykkelige forældre til deres første fælles barn.

Så er der ren babylykke hjemme hos Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen på Frederiksberg. Parret er nemlig blevet forældre til deres første fælles barn, en kærlighedsbaby, som de selv kalder det lille, ny familiemedlem.

- Det er så dejligt. Vi er meget glade og vil gerne bekræfte, at vi har fået den yndigste dreng, melder Andrea Elisabeth til BILLED-BLADET.

I en pressemeddelelse oplyser 39-årige Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen, 38, at de er blevet forældre til en dejlig dreng fredag den 11. september, og at fødslen gik rigtig godt.

- Vi synes, det er overvældende endnu engang at blive forældre og bringe et lille væsen til verden. Vi er så stolte og fyldte med lykke og eufori. Vi nyder hinanden, og alle søskende har taget godt imod deres lillebror. Vi glæder os til den næste tid, hvor vi holder barsel sammen og alle sammen lærer hinanden bedre at kende, siger parret i pressemeddelelsen.

Baby før bryllup

Andrea Elisabeth, som er tidligere TV-vært, er i dag succesfuld med sin skønhedsserie Rudolph Care. Hun er i forvejen mor til Isolde, mens Claus er far til Oscar og Alma fra et tidligere forhold. Parret blev forlovet i december 2013, men har ikke travlt med at blive gift.

- Nu tager vi lige en baby først. Vi er bare virkelig glade, sagde Andrea Elisabeth Rudolph til BILLED-BLADET i sommer.

Læs mere om: