12. dec. 2012
Af af John Lautrup

Asger Aamund mistænkt for utroskab med Kathleen Turner

Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund
Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund
Foto: Krestine Havemann
Suzanne Bjerrehuus troede engang, at Asger Aamund havde været hende utro med den amerikanske skuespiller Kathleen Turner.

Bølgerne gik højt hjemme hos Asger Aamund og Suzanne Bjerrehuus, efter at han engang vendte hjem fra USA.

Det fortæller Asger Aamund til Søndagsavisen, der har spurgt ham, hvad det bedste rygte er, han har hørt om sig selv.

- At jeg skulle have scoret Kathleen Turner. Det har jeg været lidt stolt af. Jeg var på forretningsrejse med en kollega i USA, og i Philadelphia boede jeg på samme hotel som Kathleen Turner og Charles Durning, fortæller forretningsmanden til avisen og fortsætter:

- Det kom jeg hjem og fortalte til min nye kone Suzanne og min datter, men jeg fik det åbenbart sagt på en sådan måde, at de troede, jeg havde scoret hende. Min datter gik i mine lommer og fandt et bilag på morgenmad for to, og det var i deres øjne et klart bevis, selv om jeg prøvede at forklare dem, at det var min kollega, der var den anden. Den fik jeg mange tæsk for, husker Asger Aamund.

Han røber over for Søndagsavisen, at hans yndlingsudtryk er "Prøv igen".

- Det har jeg haft brug for mange gange, for man skal ikke give op så let. Falder du af hesten, så rejs dig og tør støv og blod af og kom op på den igen. Man skal altid komme videre, siger manden, der altså hurtigt fik tørret "blodet" af sig, efter at hans nybagte hustru havde haft fat i ham.

Læs mere om: