Tirsdag, 1. oktober 2013 — af af Anne Sofie Arctander Paustian, IN, Aller Media

Beate Bille: Jeg er lidt botox-forskrækket

Beate Bille taler om botox
Beate Bille
Foto: Birger Storm
Skuespiller Beate Bille er ikke draget mod de forstenede ansigter, som kan være et resultat af brug af botox, men kender mange, der har haft held med at bruge det foryngende middel på en diskret måde.

Har du nogle dårlige vaner i forhold til din påklædning?

Efter et par år på teaterskolen, hvor påklædningen mest af alt bestod af enten træningstøj eller kostumer, opdagede jeg, at der vist var sneget sig et par dårlige vaner ind. En blanding af at være i mange roller, en fremmedgørelse fra verdenen udenfor. Kort sagt et fokus på noget andet end personlig appearance og så naturligvis det faktum, at jeg var på SU. Det lykkedes mig dog rimeligt hurtigt at komme ud af kukkassen og shape lidt op. Under min barsel oplevede jeg til gengæld det modsatte. Her hang jeg rigtigt meget ud med Laura Christensen (Beates partner i bloggen Laura og Beate, red.) Vi fik købt en del sko i den periode. Det var også dengang, at vi fik ideen til at lave bloggen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvilke kvinder synes du er særligt skønne?

Franske divaer som Charlotte Rampling og Catherine Denevue. De besidder kultur, intellekt og skønhed, og så har de, såvidt jeg ved, ikke gjort nogle kosmetiske indgreb, på trods af at de er kommet op i alderen. Der kan amerikanske skuespillerinder godt indimellem lige komme til at gå over stregen i angsten for at blive gamle.

Har du nogensinde overvejet skønhedskirurgi?

Jeg er lidt botoxforskrækket, der går nemt ’stone face’ i den. Men faktisk kender jeg rigtig mange, der har fået det, hvor det nærmest ikke kan ses. Og jeg forstår jo godt, at man kan føle sig draget af det, hvis der er noget i ens udseende, man virkelig har det skidt med.

Bruger du dit tøj i dit følelsesliv?

Jeg har i hvert fald lært, at det indimellem hjælper at dulle mig lidt op, når jeg er i et dårligt humør.

Har du et shop-a-holic gen?

Jeg kunne i hvert fald sagtens give den meget mere gas, end jeg gør i dag. Jeg holder meget af at shoppe, og jeg synes egentlig også, der er en kreativ udfordring i at skabe en god garderobe ud fra få, men gode ting.

Kender du følelsen af ikke at kunne gå udenfor uden makeup?

Nej, jeg har nok min helt egen måde at gå op i makeup på. Jeg dækker altid de røde spots og den forkølede næse. Herefter er det blot lidt lip gloss og rødt til kinderne, der kommer på.

Hvad virker bedst? Vand og søvn eller produkter?

Begge dele. Jeg dyrker masser af yoga og kan anbefale Body Self Development- behandlinger. Jeg kan mærke, jeg får det bedre af at bruge og passe på min krop – også rent fysisk.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden